möte

Konferera i Vindeln – där det lugna och vilda möts.

Vindeln är på många sätt kontrasternas kommun. Här finner du det lugna och harmoniska, men även det vilda och vackra. En bra plats för kreativa möten. Varmt välkommen!

Hotell Forsen – Boende och konferens

Hotellet och denna inspirerande miljö lämpar sig mycket bra till konferenser och grupper som vill ordna till exempel teambuilding och kick off.
En underbar promenadslinga finns för den som vill promenera eller jogga. Vill ni kombinera förmiddags- eller eftermiddagskaffet med en uppfriskande promenad så kan ni beställa så att vi ordnar med en eld och tilltugg vid någon av de fina grillplatserna längs med älven.

Här finns konferenslokaler, fullt utrustade med whiteboard, videokanon, TV/video och konferenstelefon.
Trådlöst nätverk finns i hotellets alla lokaler och kod till detta får ni i receptionen.

Vårt största konferensrum, "Vindelälven", rymmer 45 personer i skolsittning och 60 i biosittning, självklart med utsikt mot älven och forsen!
Detta konferensrum har även uttag för nätverkskabel.

Grupprum ,"Änglamark", rymmer 6-8 personer, men har inte älvsutsikt.
 

Vindelngallerian – Boende och konferens

Här erbjuds ni en avslappnad naturnära stämning, i hjärtat av Vindeln, med gångavstånd till centrum.

Vindelngallerian erbjuder ljusa och fina lokaler med tillgång till bra boende. I fastigheten hittar ni också Sportlife gym om ni efter en dag med konfererande vill röra på er.

I lokalerna kan ni hålla allt från gruppmöten till konferenser för upp till 250 personer.

Lokalerna är utrustade med traditionell konferensutrustning och fika och mat kan beställas.

 

Forsknäckarna - Boende, teambuilding och konferens

Här får chefen bli ”en i gänget”

Syftet med vår teambuilding är att ni skall lära känna varandra på riktigt, se nya egenskaper hos varandra samt få en härlig upplevelse i naturen i kombination med aktiviteter och friskvård.

Som chef kan du släppa ansvaret kring logistik, koll på medarbetare, utdelning av nycklar till boende och allt annat som du är van att hålla reda på. När ni kliver in hos oss i vildmarken tar vi också över ansvaret. Vi sköter hela programmet, ser till att ni är på rätt plats vid rätt tidpunkt och att ni har nödvändig utrustning. Hos oss blir chefen ”en i gänget” vilket också förstärker er teambuilding.

För att underlätta har vi satt ihop ett par kompletta företagspaket som kanske passar just ert företag.

 

 

Granö Beckasin – Boende, aktiviteter och möten i en magisk miljö

Att byta miljö är en bra förutsättning för att kunna starta kreativitet, inspiration och lärande. Vi kan ganska säkert konstatera att vår miljö på Granö Beckasin inte liknar den ni vanligtvis befinner er i. Här finns exempelvis möjlighet att ha möte uppe bland träden i ett Fågelnäste med en slående natur utanför fönstret. Under tiden sköter vi all service och ser till att ni får äta god mat, får kaffe vid rätt tidpunkt, får bygga er gemenskap och sova gott i vår tysta miljö.

Vi ligger i centrala Västerbotten, mellan Umeå och Lycksele, och är därmed en naturlig mötesplats. Vi har förutsättningar att se till att er kick off blir så inspirerande som ni behöver, att era lunchmöten blir produktiva och era konferenser effektiva. Kontakta oss så skräddarsyr vi ett paket för det ändamål ni efterfrågar.

Maten serveras i vår restaurang på Granö Beckasin Lodge eller i anslutning till konferenslokalen. Vi bjuder gärna på vilt från vårt eget viltvårdsområde. Under en dags konferens ingår lunch, smörgås, fika, kaffe, frukt och godis. Granömackan är en favorit hos våra konferensgäster. Det är en traditionell mjukkaka som bakats i vedeldad ugn i Granö. I den är det alltid Vindelrökt skinka, Västerbottensost, pepparrotscreme och sallad.

Bor gör ni på Granö Beckasin Lodge som ligger en kort promenad från konferenslokalen. Här har vi ett nybyggt Ekohotell med 24 bäddar fördelade på 12 rum. Inklusive våra Fågelnästen och stugor har vi totalt  26 rum med hotellstandard.

Vi har flera olika lokaler att erbjuda utifrån hur många ni är i sällskapet. Välj mellan att mötas i Beckasingården som rymmer 35 personer eller uppe bland träden i ett Fågelnäste som rymmer 6 personer. Vi kan också erbjuda vårt Glashus som konferenslokal och här ryms 15 personer. Lokalerna är ljusa, trevliga och modernt inredda och trådlöst internet finns på hela anläggningen.

För att stärka sammanhållningen och vi-känslan kan vi erbjuda ett stort utbud aktiviteter. Passa på att bada badtunna, åk hundspann, laga mat utomhus eller häng med och fota norrsken. Vi har med säkerhet något som passar just er grupp och som gör er konferens till ett fint minne.

 

Tallbacken Event - arrangerar gärna ert möte

Två anläggningar för konferens kan erbjudas. Ramsele Byagård "Mitt i Naturen" en perfekt plats för ett kreativt möte. Här finns bra konferens lokal för upp till 50 personer. Med möjlighet till övernattning och trevliga aktiviteter. 
På Tallbackens Camping kan konferens arrangeras sommartid med panoramavy över sjön. På samma sätt kan här erbjudas övernattning, mat och aktiviteter. 

Tallbacken event kan erbjuda teambuilding aktiviteter, bastu, badtunna och möjlighet till grillplatser. Tipspromenader och musik och frågesport kan arrangeras efter önskemål. Många av aktiviteterna kan erbjudas till den plats ni själva önskar.