Ekohotell - Granö Beckasin
Ekohotell - Granö Beckasin
Flottfärd Granö Beckasin
Bo

Ekohotell - Granö Beckasin

Ekohotellet ligger uppe på en rullstensås med utsikt över Umeälven, bergen och skogarna. Stor omsorg har lagts på val av material, inredning, funktion och också komfort och tillgänglighet. Huset värms upp av bergvärme. Omsorg om naturen genomsyrar både boendet och alla aktiviteter som erbjuds.

En perfekt plats för konferensgruppen som vill komma iväg eller för dig som vill byta miljö.

Det nybyggda hotellet är en fristående byggnad som ligger högt uppe på nipan med en stor utsikt över Umeälven. Hotellrummen är inredda med med sköna sängar, 2 x 90 cm bäddade med vitt fräscht linne. I varje rum finns toalett och dusch. Sängarna är delbara. Hotellet är rökfritt. Vi har rum där du är välkommen att ta med ditt husdjur. Granö ligger mitt emellan Umeå och Lycksele, precis vid porten till Lappland.

Här, vid porten till Lappland, kan du lära dig mer om den norrländska kulturen och vildmarken på guidad tur, åka skidor, vandra, basta och bada. Sommar som vinter finns aktiviteter för den som vill lära sig mer om djur, natur och sig själv.

I restaurangen serveras frukost och middag. Avsätt gärna tid för en lugn 3-rätters middag. Här serverar vi mat tillredd av lokala råvaror. Restaurangen har fullständiga rättigheter så det går att beställa öl och vin till maten, eller bara komma in och njuta av ett glas vin.

Kvalité och omsorg om naturen är Granö Beckasins ledord. Det avspeglar sig i all verksamhet som företaget bedriver, från byggnationer till maten i restaurangen. Även i byggprocessen har vi tagit största hänsyn till naturen. Allt byggmaterial som använts i stugorna går att återvinna. Isoleringen är till exempel gjord av gran och det finns ingen plast i väggarna. Huset värms upp av jordvärme. Allt för att ditt resande ska bli roligare -för alla!