Fågelnästen - Granö Beckasin
Fågelnästen - Granö Beckasin
Fågelnästen - Granö Beckasin
Fågelnästen - Granö Beckasin
Bo

Fågelnästen - Granö Beckasin

Granö Beckasin erbjuder boende med utsikt över Umeälven i spektakulära "fågelnästen", stugor med hotellstandard, placerade uppe i träden. En garanterad upplevelse i högsta komfort. Omsorg om naturen genomsyrar både boendet och aktiviteterna som erbjuds vid anläggningen.

Eftersom kvalitet och omsorg om naturen är Granö Beckasins ledord är nästena byggda av återvinningsbart material. Isoleringen är exempelvis gjord av gran. Fågelnästena hänger tryggt förankrade i starka tallar som växer på en nipa vid Umeälven. Från hotellrummet har du utsikt över älven. Du bor flera meter upp i luften, mitt ute i naturen, men ändå med full hotellstandard. Möbler och inredningsdetaljer är personliga och omsorgsfullt utvalda.

Trädhotellets rum har sköna bäddade hotellsängar. Det finns badrum med dusch, handfat, spegel och wc. I rummen finns ett minipentry med vattenkokare, diskho och pressobryggare. Som extra lyx är stugorna utrustade med golvvärme som gör att de är lika mysiga på sommaren som på vintern. Det går även att boka ett fågelnäste som bröllopssvit.

De som vill avnjuta frukosten i fågelnästet får med sig en korg full med läckerheter. Meddela vilken tid du vill få frukosten levererad så kommer vi med den.