Konferera i Vindeln – där det lugna och vilda möts.

Vindeln är på många sätt kontrasternas kommun. Här finner du det lugna och harmoniska, men även det vilda och vackra. En bra plats för kreativa möten!

Konferens

Hotell Forsen – Boende och konferens

Hotellet och denna inspirerande miljö lämpar sig mycket bra till konferenser/grupper som vill ordna tex teambuilding och kick off.
En underbar promenadslinga finns för den som vill promenera eller jogga. Vill Ni tex kombinera förmiddags eller eftermiddagskaffet med en uppfriskande promenad så kan Ni beställa så att vi ordnar med en eld och tilltugg vid någon av de fina grillplatserna längs med älven.

Här erbjuder man konferenslokaler, fullt utrustade med OH, whiteboard, videokanon, TV/video och konferenstelefon.
Trådlöst nätverk finns i hotellets alla lokaler och kod till detta får Ni i receptionen.

Vårat största konferensrum, "Vindelälven", rymmer 45p i skolsittning och 60p i biosittning, självklart med utsikt mot älven och forsen!
Detta konferensrum har även uttag för nätverkskabel.

Grupprum ,"Änglamark", rymmer 6-8p, dock inte med älvsutsikt.
 

Vindelgallerian – Boende och konferens

Här erbjuds ni en avslappnad naturnära stämning, i hjärtat av Vindeln, med gångavstånd till centrum.

Vindelgallerian erbjuder ljusa och fina lokaler med tillgång till bra boende. I fastigheten hittar ni också Sportlife gym om ni efter en dag med konfererande vill röra på er.

I lokalerna kan ni hålla allt från konferenser till gruppmöten, för upp till ca 150 personer.

Lokalerna är utrustade med traditionell konferensutrustning och fika och mat kan beställas .

 

Kronlund Kursgård

Intill den vackra och fritt brusande Vindeälven ligger kursgården Kronlund. Men nationalälven får ursäkta, för säger man Kronlund tänker de flesta gäster på maten. Ty med ett mindre smörgåsbord innehållande läckra hemlagade anrättningar till lunch och goda varmrätter ochdesserter till middag, gör maten ett bestående intryck.

I totalt fem träbyggnader som utgör kursgården, finns konferensrum, grupprum och föreläsningssalar som även kan användas för större konferenser. Eftersom Kronlund ligger drygt åtta mil från Umeå och 2 mil från Vindeln finns det också möjlighet till övernattning (totalt 88 bäddar) merparten i flerbäddsrum.

Kronlund är även ypperligt för planeringsdagar och konferenser. I lugnet och avskildheten är det inget som splittrar deltagarnas uppmärksamhet och samvaro. Här erbjuds också badtunnebad, bastu, fiske och andra naturupplevelser.

 

 

Granö Beckasingården – en plats för konferens

Lokalerna på Granö Beckasingården rymmer allt från 1 till 24 personer. När du väljer Granö Beckasin som mötesplats får du en plats som vi anpassar efter dina behov. Lokalerna är ljusa och trevliga. Om du vill ha ett litet möte så föreslår vi att boka ett Fågelnäste  och om du har ett större möte så är Beckasingården ett bra alternativ. I lokalerna finns trådlöst internet som ingår. På Beckasingården finns projektor, white board och blädderblock

Här möts ni, i lugn och ro med personlig service och god mat. Granö Beckasin ligger mitt i den lilla byn Granö med en timme till Umeå och fyrtiofem minuter till Lycksele. Utsikt över Umeälven och nära till skogen

Maten och pauserna är en av de saker som vi tycker är väldigt viktiga för att få ett lyckat möte. Lunch, macka, fika, kaffe, frukt och godis. Granömackan är en favorit hos våra konferensgäster. Granömackan är en traditionell mjukkaka som bakats i vedeldad ugn i Granö. Till den serveras Vindelrökt skinka, Västerbottensost, pepparrotscreme och sallad. Vi har alltid krav-märkt kaffe och te. 

Bor gör du på Granö Beckasin Lodge. Vi erbjuder 10 bäddar i hotellstuga eller 4 bäddar i fågelnästen. 

Vi ordnar aktiviteter för grupper i form av timmerflottfärder, älgsafaris, örtvandringar i skogen, baka mjukkaka i vedeldad ugn, fiske, cykelturer, skidturer i skogen på Tegsnässkidor. Unikt för Västerbotten är våra timmerflottfärder, utmärkt som teambuildning.

Hjärtligt välkomna!

 

Tallbacken Event - arrangerar gärna ert möte

Två anläggningar för konferens kan erbjudas. Ramsele Byagård "Mitt i Naturen" en perfekt plats för ett kreativt möte. Här finns bra konferens lokal för upp till 50 personer. Med möjlighet till övernattning och trevliga aktiviteter. 
På Tallbackens Camping kan konferens arrangeras sommartid med panoramavy över sjön. På samma sätt kan här erbjudas övernattning, mat och aktiviteter. 

Tallbacken event kan erbjuda teambuilding aktiviteter, bastu, badtunna och möjlighet till grillplatser. Tipspromenader och musik och frågesport kan arrangeras efter önskemål. Många av aktiviteterna kan erbjudas till den plats ni själva önskar. 

Väl mött !