Konferera i Vindeln – där det lugna och vilda möts.

Vindeln är på många sätt kontrasternas kommun. Här finner du det lugna och harmoniska, men även det vilda och vackra. En bra plats för kreativa möten!

Konferens

Hotell Forsen – Boende och konferens

Hotellet och denna inspirerande miljö lämpar sig mycket bra till konferenser och grupper som vill ordna till exempel teambuilding och kick off.
En underbar promenadslinga finns för den som vill promenera eller jogga. Vill ni kombinera förmiddags- eller eftermiddagskaffet med en uppfriskande promenad så kan ni beställa så att vi ordnar med en eld och tilltugg vid någon av de fina grillplatserna längs med älven.

Här finns konferenslokaler, fullt utrustade med whiteboard, videokanon, TV/video och konferenstelefon.
Trådlöst nätverk finns i hotellets alla lokaler och kod till detta får ni i receptionen.

Vårt största konferensrum, "Vindelälven", rymmer 45 personer i skolsittning och 60 i biosittning, självklart med utsikt mot älven och forsen!
Detta konferensrum har även uttag för nätverkskabel.

Grupprum ,"Änglamark", rymmer 6-8 personer, men har inte älvsutsikt.
 

Vindelngallerian – Boende och konferens

Här erbjuds ni en avslappnad naturnära stämning, i hjärtat av Vindeln, med gångavstånd till centrum.

Vindelngallerian erbjuder ljusa och fina lokaler med tillgång till bra boende. I fastigheten hittar ni också Sportlife gym om ni efter en dag med konfererande vill röra på er.

I lokalerna kan ni hålla allt från gruppmöten till konferenser för upp till 250 personer.

Lokalerna är utrustade med traditionell konferensutrustning och fika och mat kan beställas.

 

Forsknäckarna - Boende, teambuilding och konferens

Här får chefen bli ”en i gänget”

Syftet med vår teambuilding är att ni skall lära känna varandra på riktigt, se nya egenskaper hos varandra samt få en härlig upplevelse i naturen i kombination med aktiviteter och friskvård.

Som chef kan du släppa ansvaret kring logistik, koll på medarbetare, utdelning av nycklar till boende och allt annat som du är van att hålla reda på. När ni kliver in hos oss i vildmarken tar vi också över ansvaret. Vi sköter hela programmet, ser till att ni är på rätt plats vid rätt tidpunkt och att ni har nödvändig utrustning. Hos oss blir chefen ”en i gänget” vilket också förstärker er teambuilding.

För att underlätta har vi satt ihop ett par kompletta företagspaket som kanske passar just ert företag.

Varmt välkommen!

 

 

Granö Beckasingården – en plats för konferens

Lokalerna på Granö Beckasingården rymmer allt från 1 till 24 personer. När du väljer Granö Beckasin som mötesplats får du en plats som vi anpassar efter dina behov. Lokalerna är ljusa och trevliga. Om du vill ha ett litet möte så föreslår vi att boka ett Fågelnäste  och om du har ett större möte så är Beckasingården ett bra alternativ. I lokalerna finns trådlöst internet som ingår. På Beckasingården finns projektor, white board och blädderblock

Här möts ni, i lugn och ro med personlig service och god mat. Granö Beckasin ligger mitt i den lilla byn Granö med en timme till Umeå och fyrtiofem minuter till Lycksele. Utsikt över Umeälven och nära till skogen

Maten och pauserna är en av de saker som vi tycker är väldigt viktiga för att få ett lyckat möte. Lunch, macka, fika, kaffe, frukt och godis. Granömackan är en favorit hos våra konferensgäster. Granömackan är en traditionell mjukkaka som bakats i vedeldad ugn i Granö. Till den serveras Vindelrökt skinka, Västerbottensost, pepparrotscreme och sallad. Vi har alltid krav-märkt kaffe och te. 

Bor gör du på Granö Beckasin Lodge. Vi erbjuder  bäddar i hotellstuga, campingstuga, ekohotell och fågelnästen.

Vi ordnar aktiviteter för grupper i form av timmerflottfärder, älgsafaris, örtvandringar i skogen, baka mjukkaka i vedeldad ugn, fiske, cykelturer, skidturer i skogen på Tegsnässkidor. Unikt för Västerbotten är våra timmerflottfärder, utmärkt som teambuildning.

Hjärtligt välkomna!

 

Tallbacken Event - arrangerar gärna ert möte

Två anläggningar för konferens kan erbjudas. Ramsele Byagård "Mitt i Naturen" en perfekt plats för ett kreativt möte. Här finns bra konferens lokal för upp till 50 personer. Med möjlighet till övernattning och trevliga aktiviteter. 
På Tallbackens Camping kan konferens arrangeras sommartid med panoramavy över sjön. På samma sätt kan här erbjudas övernattning, mat och aktiviteter. 

Tallbacken event kan erbjuda teambuilding aktiviteter, bastu, badtunna och möjlighet till grillplatser. Tipspromenader och musik och frågesport kan arrangeras efter önskemål. Många av aktiviteterna kan erbjudas till den plats ni själva önskar. 

Väl mött !