Tallbacken Fritidsby
Tallbacken Fritidsby
Tallbacken Fritidsby
Bo Stugor, camping

Tallbacken Fritidsby

En småskalig stugby i fin miljö vid en sjö. Stugor med altan i västläge. Här finns sandstrand, bryggor, bollplan, grillplatser och båt att låna. Aktiviteter finns för både familjer och grupper.

Tillgång finns till servicebyggnad med wc, bastu, dusch och tvättstuga. Ett trettiotal husvagnsplatser finns också. Flera av dessa finns i anslutning till badsjön. Här finns också möjlighet att bo på en 7 meter lång flottarbåt vid stranden. För den motorintresserade finns ett litet fordonsmuseum. Kiosken är inredd som en gammaldags lanthandel. Här finns även tillgång till vår garagepub, minigolf, biljardbord, pingisbord, fiske och 2 vedeldade bastu med panorama vy över sjön och badtunna. Badplats med bastu och omklädningsrum vid sjön. Utomhus gym, spelhåla med biljardbord, och mega fia och rävspel.
Vi ordnar även fester för möhippor, svensexor, kick-off, födelsedagar, konferens eller någon annan festlighet. Vi kan erbjuda er rad annorlunda evenemang som tex musikunderhållning.

Bo på en fd flottarbåt två dygn inkl sängkläder och tillgång av servicebyggnaden ,ca 2-3 personer ryms på en stor madrass. Från sovhytten är det bara att öppna luckan upp på däck där man vid fint väder kan ligga och sola och njuta av miljön. Varför inte passa på att dyka och bada när man ändå är på sjön?